shopLehetőség van webáruház rendelésre is, melyre szintén 60 napos kipróbálási lehetőséget biztosítunk.

Ez egy teljes értékű webáruház, melyben van lehetőség készletnyilvántartásra, fizetési módok beállítására, kapcsolódó termékek és akciók hozzáadására is.
Fontos, hogy a webáruházat be kell jelenteni az adatvédelmi hatóságnál, szükséges hozzá ÁSZF-et készíteni, illetve az elindítása engedélyköteles.

Amennyiben webáruházat szeretne, kérem a szolgáltatás típusánál válassza ki a webáruház készítést! 

Webáruház rendelésekor FTP, PHP és MySQL hozzáférést is biztosítunk. Fontos, hogy ebben az esetben a WordPress, a feltöltött témák és bővítmények beleszámítanak a webtárhelybe. Külön kérésre biztonsági mentés szolgáltatást is nyújtunk, de a biztonsági mentés által elfoglalt hely szintén beleszámít a tárterületbe.

Csak a webáruház egyszeri elkészítése díjmentes. A díjmentes elkészítés csak az alap funkciókat foglalja magába. A termékek, illetve a termékekhez kapcsolódó fényképek/leírások feltöltéséhez egy könnyen kezelhető webes felületet biztosítunk. Ha a termékek feltöltését ránk szeretné bízni, azt a mindenkori ÁSZF-ben jelzett díjért (jelenleg 2000 Ft/óra) vállaljuk. Amennyiben a webáruház későbbi fejlesztésére, bővítésére, karbantartására van szükség, azt szintén az előzőekben jelzett díjért vállaljuk.